De werkwijze van Elvani Verzekeringen:
dichtbij, eerlijk en slim.

Dichtbij

Elvani Verzekeringen is van oorsprong een familiebedrijf uit het Westland en daar voelen we ons ook thuis. Persoonlijk contact maakt voor ons het verschil. Doordat we alle administratieve werkzaamheden hebben uitbesteed, hebben wij altijd volop aandacht voor onze klanten. En in onze backoffice houden we al uw gegevens 100% up to date. Goed geregeld!

Eerlijk

Eerlijkheid duurt het langst, dat geldt zeker in de verzekeringswereld. Wij vinden het belangrijk om echt te helpen. Een eerlijk en betrouwbaar advies begint met een objectieve kijk op alle mogelijkheden vanuit een oprechte aandacht voor uw situatie. We binden ons dan ook niet aan bepaalde verzekeraars, maar kiezen de oplossing die bij u past. Zo voegen we waarde toe.

Slim

Oprichter Bert van Nispen was in de jaren zestig al een voorloper op het gebied van pakketpolissen. Hij zette alles op z'n kop om het voor zijn klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Vandaag de dag doen we dat nog steeds. Door de samenwerking met een serviceprovider hebben wij onze handen vrij om slimme oplossingen voor elk potentieel risico te bedenken, die ook nog eens betaalbaar zijn.

Dienstenwijzer

Wij vinden het belangrijk dat u een goed inzicht heeft in de dienstverlening die wij u bieden. Om te laten zien hoe wij werken, hebben wij de Elvani dienstenwijzer opgesteld die u hier kunt downloaden. Tijdens de eerste kennismaking, nemen wij onze werkwijze inhoudelijk met u door.

download

Privacy verklaring

Wanneer u een verzekering of een financiële dienst ons aanvraagt, vragen wij u om uw persoonsgegevens. Deze gegevens deelt u bijvoorbeeld per e-mail, telefonisch of via een van onze adviseurs aan ons. Wij gaan zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. In onze Privacy verklaring kunt u lezen hoe wij dat doen.

download