Wonen

Inboedel en opstalverzekering

De waarde van uw inboedel is vaak hoger dan u denkt, niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding, muziek, antiek en andere spullen u heeft. Voor een paar euro per maand zijn uw persoonlijke spullen o.a. verzekerd tegen brand, waterschade, vandalisme en diefstal.

Er is niet wettelijk vastgelegd dat een opstalverzekering verplicht is. Ook al is een opstalverzekering niet verplicht, in de praktijk kan er wel een verplichting gelden (bijvoorbeeld bij een hypotheekverstrekking). Het is dus  verstandig om een opstalverzekering af te sluiten. U verzekert uw woning daarmee tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, inbraak en storm.

Wij bieden u standaard een allrisk dekking, u kunt daarnaast kiezen voor verschillende eigen risico’s, waardoor u premie lager wordt. Om er zeker van te zijn dat het verzekerde bedrag niet te laag is, heeft u de mogelijkheid om te verzekeren met garantie tegen onderverzekering. Zo heeft u de garantie dat de vergoeding bij schade altijd voldoende is. Dat leeft een stuk rustiger.

Gratis berekening

Wilt u een vrijblijvende berekening ontvangen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!