Nieuws

Lees hier het laatste over de verzekeringsbrache en Elvani

Veel mensen hebben naast de autoverzekering een aanvullende verzekering voor inzittende bijgesloten. Betrokken raken bij een ongeval is al niet leuk en zeker niet wanneer je als bestuurder en/of je medepassagiers schade lijden door het ongeval. Er is een keuze tussen de Ongevallenverzekering inzittende en de Schadeverzekering inzittende.

10 March 2021

Er komt koud weer aan in ons land en ook sneeuw! Dat betekent pret, maar vaak ook veel schade. Wij willen u daar graag op voorbereiden door enkele tips te delen.

05 February 2021

Sinds 1 januari 2021 geldt een registratieplicht voor landbouwvoertuigen

25 January 2021

Zoveel mensen, zoveel wensen. Een zorgverzekering is heel persoonlijk, niet iedereen verwacht immers dezelfde zorg nodig te hebben.

01 December 2020

Het einde van het jaar herzien verzekeraars ook hun producten!

27 October 2020

Vanaf 31 december 2020 komen er Europese regels voor drones

24 September 2020

Recycle! Inzamelen cartridges en mobiele telefoons bij ons mogelijk.

01 September 2020

Het Coronavirus, het houdt de één meer bezig dan de anders. Ook de glastuinbouwsector wordt door het virus geraakt....

01 July 2020

Door het coronavirus is autorijdend Nederland voor een groot deel tot stilstand gebracht. Dit betekend dat de auto ook wat langer heeft stilgestaan dan gebruikelijk...

26 May 2020

Wij zetten het klantbelang voorop! Het is belangrijk de (auto)verzekeringen met regelmatig eens kritisch door te nemen.

18 May 2020

Investeren in zonnepanelen het kan interessant zijn, als bedrijf of particulier. Wij willen u er wel op attenderen dat u echt even stil moet staan bij de verzekerbare mogelijkheden van zonnepanelen.

07 May 2020

Ze is een geboren en getogen Westlander, woont in het mooie 's-Gravenzande en heeft haar jarenlange (agrarische) verzekeringskennis opgedaan bij een grote tussenpersoon. Het afgelopen jaar is zij werkzaam geweest bij een (agrarische) vastgoed makelaar, waar zij naar eigen zeggen ontzettend veel heeft geleerd en vooral op agrarisch gebied. 

02 December 2019