Contact

Bezoekadres
Burg. Kampschoerstraat 65
2681 AC Monster

Telefoon: 0174-247240
Mail: info@elvani.nl

1 ding is zeker:
De toekomst staat niet vast

Daarom is het belangrijk om de financiële gevolgen van bijvoorbeeld ongelukken, schade, of ziekte goed af te dekken. Dat lijkt makkelijk, maar een verzekering die op het eerste gezicht aantrekkelijk lijkt, kan soms duur uitpakken.

Een eerlijk en compleet advies vraagt om aandacht, inzicht en ervaring. Bij Elvani hebben we er plezier in de beste oplossing te zoeken, tegen een betaalbare premie. En we gaan niet naar huis tot alles in de puntjes geregeld is.

Dichtbij

Elvani Verzekeringen is van oorsprong een familiebedrijf uit het Westland en daar voelen we ons ook thuis. Persoonlijk contact maakt voor ons het verschil. Doordat we alle administratieve werkzaamheden hebben uitbesteed, hebben wij altijd volop aandacht voor onze klanten. En in onze backoffice houden we al uw gegevens 100% up to date. Goed geregeld!

Eerlijk

Eerlijkheid duurt het langst, dat geldt zeker in de verzekeringswereld. Wij vinden het belangrijk om echt te helpen. Een eerlijk en betrouwbaar advies begint met een objectieve kijk op alle mogelijkheden vanuit een oprechte aandacht voor uw situatie. We binden ons dan ook niet aan bepaalde verzekeraars, maar kiezen de oplossing die bij u past. Zo voegen we waarde toe.

Slim

Oprichter Bert van Nispen was in de jaren zestig al een voorloper op het gebied van pakketpolissen. Hij zette alles op z’n kop om het voor zijn klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Vandaag de dag doen we dat nog steeds. Door de samenwerking met een serviceprovider hebben wij onze handen vrij om slimme oplossingen voor elk potentieel risico te bedenken, die ook nog eens betaalbaar zijn.

Het team van Elvani

Yennick Berrevoet

adviseur bedrijven

Jantine
Vermaat

Relatiebeheerder particulueren

Ivana
Dekkers

adviseur bedrijven & agrarisch

Jennifer Christiana-Rek

Adviseur bedrijven

Contact

Bezoekadres
Burg. Kampschoerstraat 65
2681 AC Monster

Telefoon: 0174-247240
Mail: info@elvani.nl