Een nieuw gezicht bij Elvani

Ze is een geboren en getogen Westlander, woont in het mooie 's-Gravenzande en heeft haar jarenlange (agrarische) verzekeringskennis opgedaan bij een grote tussenpersoon. Het afgelopen jaar is zij werkzaam geweest bij een (agrarische) vastgoed makelaar, waar zij naar eigen zeggen ontzettend veel heeft geleerd en vooral op agrarisch gebied. 

Welkom Ivana Dekkers

"Mijn passie ligt in het adviseren van risico's met de daarbij behorende oplossing(en). Dit moet passend zijn bij het bedrijf en de ondernemer. Uiteraard sta ik bij schade ook op de stoep en sta ik u bij waar nodig is. Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk en dat is één van de redenen dat ik heb gekozen voor Elvani verzekeringen. Korte lijnen waardoor communiceren weer eenvoudig is en daarbij is Elvani verzekeringen een kantoor met al 55 jaar ervaring!

It's all in the family

Voor mij persoonlijk is het extra bijzonder. Naast het feit dat ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie en mijn opa zijn tuinbouwbedrijf had, heeft mijn andere opa (Opa Dekkers) 25 jaar bij Elvani gewerkt en is hier uiteindelijk op 65 jarige leeftijd met pensioen gegaan.

Neem contact met mij op

Ik sta graag voor u klaar met raad en daad. Met mijn jarenlange ervaring in de agrarische sector kan ik u van goed advies voorzien. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen voor andere verzekeringszaken en advies.

 


Publicatiedatum: 02 December 2019