Eigendommen

Gebouwen verzekering

Uw bedrijfspand is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Hier ontvangt u klanten en biedt u medewerkers een dagelijkse werkplek. Het is de plek waar producten en diensten tot stand komen. Een brand, storm of lekkage kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Alles kan dan zomaar stil komen te liggen. Een snelle en goede schade afhandeling is van groot belang voor de continuiteit van uw bedrijfsvoering.

Inventaris/goederen verzekering

Zonder inventaris, machines en goederen kunt u geen bedrijf runnen. Voor een relatief laag bedrag bent u gedekt tegen schade als gevolg van brand, water of inbraak. Hiermee voorkomt u een mogelijke aanslag op de financiele gezondheid van uw onderneming.

Bedrijfsschade

Als u bedrijf stil is komen te liggen door brand, waterschade of inbraak wilt u zo snel mogelijk weer aan het werk, want uw vaste lasten zoals huur een salarissen lopen gewoon door. Soms duurt het even voordat alles weer draait. Met een bedrijfsschade verzekering worden de vaste kosten doorbetaald, terwijl u zich richt op het herstel van uw bedrijf.

Gratis berekening

Wilt u een vrijblijvende berekening ontvangen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!